dziunia - komentarze |
co by tu napisac siedze w domu i sie nudze nie mam co robic![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
06.07.2005 :: 17:07 :: ahn118.internetdsl.tpnet.pl no moze i pisze ze sie nudze bo jesli siedze na kompie to znaczy ze sie nudze ale jak widac rzadko siedze ![]() ![]() |
06.07.2005 :: 14:53 :: ntwklan-62-233-151-5.devs.futuro.pl justyna bez przerwy piszesz ze sie nudzisz i tak Ci zle. Nie da sie tego czytac. Posprzataj mieszkanie, wyprowadz moze psa a nie pisz wiecej tych glupot. Mozesz przygotowywac sie tez do matury z polskiego bo z tego jak piszesz zajmie ci to sporo czasu. |
13.06.2005 :: 16:54 :: ahn118.internetdsl.tpnet.pl latwo powiedziec ale wcale nie jest tak pieknie jak by sie wydawalo czasem sobie mysle ze lepiej jest chyba miec chlopaka na 3 miesiace jak ty i kilku a nie 1 przez 3 lata bo uwierz mi wcale nie jest tak fajnie jak sie wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() |
13.06.2005 :: 16:47 :: host-ip194-90.crowley.pl PATI Dziunia co za glupoty wypisujesz !!?? Chyba nie doceniasz tego co masz!! Jestes z chlopakiem od 3 lat a spojrz na mnie ja zaledwie bylam z facetem najdluzej 3 miesiace i powiedz mi czy bys chciala byc na moim miejscu...!!! Mowie Ci zacznij doceniac to co masz, bo naprawde masz cos najcenniejszego (jak dla mnie) w zyciu- MIŁOŚĆ DO NIEGO!! |
Talk.pl :: Wróć |