Link :: 01.07.2005 :: 22:49 az nie chce mi sie pisac co sie dzialo w ostatnim czsie u mnie bo mi zle po 1 oblalam mature z polaka normalnie tragedia nie moge z tego ze ta rabana matme zdalam a polski oblalam ciezko mi bylo ale juz mi troszke lepiej na sama mysl o tym mam lzy w oczach ale co zrobic niestety trzeba zyc dalej bede pisala poprawke w styczniu a na studia sie wybiore za rok a poki co to pojde sobie na rok do szkoly policealnej i zrobie sobie technika obslugi turystycznej. Ciesze sie ze rodzice w sumie az tak zle nie zareagowali na to myslalam ze bedzie gorzej ale mnie wspieraja Radek w sumie tez. Najgorzej jest mi sie pokazac u Niego w domu glupio i w ogole boje sie w pewnym sensie. Co tu jeszcze napisac z Radkiem sie widze w sumie codzien i jest tak w miare trochce pracuje no i tyle i sie obijam ogolnie mowiac to mi smutno chociaz staram sie tego nie okazywac ale w sercu czuje co innego...![](gfx/emots/icon_sad.gif) Komentuj(2)
Link :: 02.07.2005 :: 23:53 i znow mi smutno:(:(:(... moje zycie i tak nie ma sensu:( Komentuj(0)
Link :: 06.07.2005 :: 14:11 wiem ze sporo ludzi odwiedza moja stronke (bo mam statystyki ) ale dlaczego tak malo sie wpisuje?? to po co w ogole zagladac??![](gfx/emots/icon_razz.gif) Komentuj(0)
Link :: 06.07.2005 :: 17:15 tak sobie siedze teraz i czekam az moj kochany wroci z pracy (pracuje u tatusia w firmie ) ja bylam dzis krociutko w pracy bo nie bylo za duzo roboty przyszlam zrobilam pysznyyyy obiadek i deserek no i czekam na Radzia no ciekawe co nie ogolnie to mam dzis swietny humorek(az dziwne!) i niech mi sie nikt nie wazy go zepsuc bo udusze!!!! Wczoraj sie ladnie opalilam no a dzis jestem juz brazowiutka![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) ![](gfx/emots/icon_biggrin.gif) mam zamiar sie w koncu na plaze wybrac ale puki co to nie mam z kim:/(bo albo ludzie pracuja albo ja i nie ma kiedy) mam nadzieje ze w niedziele pojade z moim kochanym. No to tyle na dzis papa Komentuj(2)
photo lostheart
|